Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

RólunkCégünk 25 éve nyitotta meg első üzletét és azóta is egyedülállóan széles választékát kínálja a vezető olasz, spanyol és osztrák cipőgyárak márkás termékeinek. A különleges, egyedi stílusú lábbelik nem csak megjelenésükkel, hanem fantasztikus kényelmükkel is elbűvölik vásárlóikat.

A lábbelikhez prémium kategóriás táskákat, kiegészítőket is kínálunk, amelyek természetesen színben, anyagban és stílusban tökéletesen illenek egymáshoz. Választékunkat gyönyörű ruhákkal, nadrágokkal, felsőrészekkel is bővítettük. Kollekcióinkat nagy tapasztalattal és figyelemmel válogatjuk össze, így a Hölgyek tetőtől talpig stílusosan fel tudnak öltözni nálunk a ruhákhoz tökéletesen illő cipőkkel és kiegészítőkkel akár a hétköznapokra és akár egy ünnepi eseményre is. Ruháink Kanadában, Franciaországban és Olaszországban készült felső kategóriás termékek. 34-től 52 méretig kaphatóak, rendelhetőek.

A rugalmas alapanyagoknak és a kiváló szabásvonalaknak köszönhetően ruháink kényelmesek, nem gyűrődnek és a testalkatunkat mindig a legelőnyösebben hangsúlyozzák.
Nem titkolt célunk, hogy a nőiességüket előtérbe helyező, magabiztos Hölgyek számára nyújtsunk egyedülálló, magas minőségű kollekciót az üzleteinkben és az internetes áruházunkban is.